LSI

Bedrijfsinfo

 

Laboratory Supplies International

 

Laboratory Supplies International (LSI), de naam zegt het al. LSI wil laboratoria in Europa voorzien van gebruiksgoederen. Laboratorium artikelen van hoge kwaliteit voor een concurrerende prijs.

In 2021 opgericht in Someren (NB) ziet LSI potentieel voor onze producten in alle segmenten van de markt met een uitgekiend marketing idee. Hoge kwaliteit met een hoog volume.  Dit resulteert in een ‘Retail service voor een Wholesale prijs’. Dit doen we door het bieden van een uitstekende service van Accountmanagers en Salessupport die te allen tijde telefonisch beschikbaar zijn en denken in oplossingen voor de klant.

Om onze doelen te bereiken beschikt LSI over verschillende geautomatiseerde productielijnen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten ten alle tijden op een hoog niveau houden

 

Betrokken, gemotiveerde medewerkers


Onze gemotiveerde medewerkers zetten hun ervaring en expertise in, luisteren naar uw wensen, stellen de juiste vragen en denken met u mee in oplossingen. Hierdoor zijn de producten van LSI van toegevoegde waarde voor het assortiment van handelsorganisatie en natuurlijk in de bedrijfsprocessen van laboratoria.

LSI kan niet zonder haar medewerkers, zij zijn een verlengstuk van het bedrijf. Waardering voor onze medewerkers komt naar voren in twee belangrijke pijlers van ons HR-beleid: focus op het welzijn van onze werknemers én respect voor elkaar.

Maatschappelijk verantwoord

 

LSI hecht veel waarde aan een duurzame en milieuvriendelijke bedrijfsvoering. In onze dagelijkse werkzaamheden houden wij hier rekening mee door onze afvalstromen te scheiden en deze weer geschikt te maken voor hergebruik.
 

We zijn ook continu bezig om onze milieuprestaties te verbeteren. Met behulp van ruim 2.000 zonnepanelen op het dak van ons bedrijfspand wekken we bijna volledig onze eigen stroom op. En proberen we onze milieubelasting te verlagen door zo min mogelijk gebruik te maken van energie uit niet hernieuwbare bronnen.
 

Naast zorg voor het milieu draagt LSI ook haar maatschappelijke verantwoording door goede zorg voor het personeel en sponsoring van de lokale gemeenschap, betrokkenheid bij wereldse organisaties en goede doelen. Zo is onze organisatie hoofdsponsor van diverse lokale (sport)verenigingen en worden er bijdragen geleverd aan PlanNederland en aan goede doelen waarbij bij voorkeur jeugd, ouderen of mensen met een beperking betrokken zijn.

footer-1footer-3footer-2footer-7footer-5